Vestland Næringsmegling
presenterer

Attraktive, moderne lokaler på Midtun med takterrasse

Midtunhaugen 6

Moderne og fleksible kontorlokaler på Midtunhaugen 6. Eiendommen er et kombinasjonsbygg med produksjon og kontordel. Her har FRIELE sitt hovedkontor, så her kan du oppleve å kjenne duften av nybrent kaffe hver dag.
Sted
Bergen/Fana
No items found.
Walkthrough Video

Midtunhaugen 6

Bergen/Fana | Attraktive, moderne lokaler på Midtun med takterrasse.

Det er nå ledige lokaler i Midtunhaugen 6 i kontorbyggets toppetasje, som var ny 2012. Flotte, lyse lokaler som passer både små og store bedrifter. Lokalene vil kunne tilpasses den enkelte bedrift, og passer for 1-3 bedrifter, da arealet kan deles opp.

Flotte lokaler med kort vei til fersk kaffe.

Det er nå ledige lokaler i kontorbyggets toppetasje, som var ny 2012. Flotte, lyse lokaler som passer både små og store bedrifter. Lokalene vil kunne tilpasses den enkelte bedrift, og passer for 1-3 bedrifter, da arealet kan deles opp.

Lokalene har en innbydende utforming og inneholder 16 cellekontor i ulike størrelser, 3 romslige møterom som er godt teknisk utstyrt. Det er ellers god plass til sosiale soner, hvor det blant annet er en flott inngangssone ved heisen. Det er toaletter, garderobe og kjøkken. Lokalene har tilgang til stor terrasse som omslynger store deler av lokalet med utgang fra to sider. Det er felles kantine i bygget og felles resepsjonsløsning for de bedrifter som trenger litt ekstra service.

Lokalene har en innbydende utforming og inneholder 16 cellekontor i ulike størrelser, 3 romslige møterom som er godt teknisk utstyrt. Det er ellers god plass til sosiale soner, hvor det blant annet er en flott inngangssone ved heisen. Det er toaletter, garderobe og kjøkken. Lokalene har tilgang til stor terrasse som omslynger store deler av lokalet med utgang fra to sider. Det er felles kantine i bygget og felles resepsjonssløsning for de bedrifter som trenger litt ekstra service.

Det er tilgang til 20 parkeringsplasser, og el-bil lading.

Eiendommen ligger sentralt på Midtun i Fana bydel i Bergen, like vest for Nesttun sentrum. I området finnes både bolig og næring, og en blandet sammensetning av ulik næringsvirksomhet med kontorer, barnehage, industri, detaljhandel, dagligvare og plasskrevende handel. Området er inne i god vekst med flere ny etableringer i den senere tid.


Kontakt megler for prospekt og avtale om visning. Visning kan gjennomføres med godt smittevern eller digitalt.

Informasjon

Takk

Vi har mottatt din melding og svarer deg så snart som mulig.
Ops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Takk

Vi har mottatt din melding og svarer deg så snart som mulig.
Ops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Takk

Vi har mottatt din melding og svarer deg så snart som mulig.
Ops! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Bergen / Kanalveien

Ny toppetasje i Minde Næringspark

11.7.23
Solgt
Bergen / Damsgård

Næringseiendom for salg | Ny urban bydel i Bergen

Solgt